SmartHOMiE
Komplex Otthon Modernizáció
Okosotthon. Energetika. Biztonságtechnika. Kertmodernizáció.


SmartHOMiE BASIC mintacsomag 
677 000 forinttól
3% kombinált kedvezménnyel

Szolgáltatásunk a tervezéstől, az engedélyek és alapanyagok beszerzésén át, egészen a kivitelezés végeztéig mindent magában foglal. A megvalósítás után szolgáltatásunk részét képezi még a garanciális ügyekkel kapcsolatos segítség, esetleges panaszkezelés, vagy további bővítések szervezése.  

Miért a SmartHOMiE?

Komplexitás

Miért hívna otthona modernizációjához újabb-és újabb még nem ismert kivitelezőket, ha egy vállalkozáson keresztül megoldhat mindent? SmartHOMiE szolgáltatásunk célja a leggazdaságosabb megoldás megtalálása / tervezése / kivitelezése  - ebben vannak segítségünkre partner cégeink / alvállalkozóink.
Egy vállalkozáson keresztül intézheti otthona modernizációjának egészét - gyorsan és kellemetlenségek nélkül - minden újabb szolgáltatáskör megrendelésekor csökkentve a költségeket.

Csökkenő költségszerkezet

Munkánk során igyekszünk mindig a piacon aktuálisan legjobb ár/érték aránnyal bíró termékeket / szolgáltatásokat portfóliónk részévé tenni. Ezen felül szolgálhatunk az Önök számára kombinált kedvezményeinkkel: az árképzésünk során ha több szolgáltatáskört kombinál, mi az eredeti ár alá tudunk ajánlani, hiszen több szolgáltatáskör kombinációja egy új terméket eredményez. Ezt hozzuk el az InfoEconomic Kft.-vel amely egy, a piacon eddig nem, vagy csak korlátozottan jelenlévő modellt kíván bevezetni.

Értékállóság

A jelenlegi piacon szinte nem találunk olyan ingatlant, melynek ára tükrözné valódi értékét - sokak szerint számos jel mutat arra, visszaesés várható a következő években. Energetikai rendszereink (napelem, fűtésrendszer, stb), okosotthon megoldásaink és minden egyéb szolgáltatás kombinációnk viszont a piaci árak esetleges visszaesése esetén is megtartják értéküket és megoldást jelenthetnek az ingatlan részleges értékállóvá tételére. Ezenfelül szolgáltatásaink nagy része magas hozzáadott értékkel bír.


Szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról?

Egyszerűség. Kényelem. Biztonság.
InfoEconomic